de desembre 21, 2004

La mamella de l'UJI

Els follets de la impremta, o en aquest cas els del web, sempre estan pensant en lo mateix. Mireu quina una en van colar ahir a la tenda virtual de l'UJI, í­tem xandall de dona: "En la jaqueta de color granat té brodada la marca completa de l'UJI en color en la mamella". Devien sonar les alarmes, perquè avui han corregit la relliscada i donde dije 'mamella' digo 'pit'. Per sort tenim una captura de pantalla que demostra la veracitat de la nostra informació.

En canvi en castellà el logo es troba senzillament "en la parte superior". Sens dubte es tracte d'un idioma molt més neutre i molt més polit.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

:D:D Açò me ho van comentar però no ho vaig poder vore, ja que es va escampar com un rumor i la Uji ho va canviar dies després :D
Gràcies per la captura, a mi no em va donar temps

F.

Anònim ha dit...

Com pot succeir açò en una Universitat de qualitat? com la UJI. Aquest error és imperdonable per al que maqueta aquesta web. I el servei de Llengües de la UJI? més els valdria que atenguessen a les seues tasques i es deixessen tocar els ous.
La Tenda.uji.es es veu arreu del món i algun responsable hauria de dir alguna cosa. Tots els errors que han d'haver-hi encara. Segur que ha sigut traduït amb el Salt 1.0 :)