de desembre 22, 2004

Llumenetes al campus

Les nostres màximes autoritats universitàries en qüestions d'infraestructa i serveis ens han informat que enguany s'ha instal·lat una iluminació especial amb motiu de les festes de Nadal i Any Nou al campus. Es veu que aquesta il·luminació "preten fer més agradable el passeig pel jardí central i estarà operativa fins a que terminen les festes de Nadal". M'agradaria saber a quantes persones farà més agradable el passeig pel jardí central entre les 18 h. i les 8 h., i sobretot, ara que venen vacances.

M'agrada que ens vulguen fer les coses més agradables. Però instal·lar llumenetes pel Nadal no serà, simplement, ganes de gastar-se diners?

O serà que a mi com que el Nadal ni fu ni fa... ;-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

També s'ha demanat que hi hagueren papàs (i mamàs) noel arrosegant saques pel bulevard, però no arribava el pressupost. L'any que ve si s'enrecorden a temps han dit que contractaran uns becaris.

Anònim ha dit...

La Universitat Jaume I malgasta els diners que dóna gust i el pitjor de tot és que no passa res.

Les xifres que es manegen són astronòmiques, anem a mans plenes. Jo crec que algú hauria de començar a dir a l'equip rectoral que deixe de malgastar fons públics (de tots nosaltres) i es dediquen més a l'ensenyança.